Privé

Waar zijn toch mijn sleutels? Waar staat dat mailtje ook alweer? Die brief moet hier ergens liggen? Mam, ik moet vandaag wc-rollen mee nemen naar school, heb je die? Heb ik deze rekening nou al betaald, of toch niet? Herkent u dit? En wilt u daar vanaf? Dat kan!

Ik help u om weer overzicht te krijgen, waardoor u minder tijd kwijt bent met zoeken. Er ontstaat rust en ruimte. Rust in uw hoofd en ruimte in uw huis. Samen met u brengen we in beeld wat u graag zou willen veranderen. Dit kan zijn dat u teveel spullen heeft, tijdsgebrek ervaart of moeilijk keuzes kan maken.  Met mijn zorgvuldige en persoonlijke begeleiding gaan we terug naar de basis, een basis die bij uw levensstijl past. Uw spullen krijgen een vaste plek, uw tijd wordt efficiënt gebruikt en uw administratie is overzichtelijk. U wordt weer manager van uw eigen leven.

 

Mijn hulp kan ook ingeroepen worden bij;

Begeleiden van verhuizingen
Begeleiden van inboedelverdelingen
Organiseren van foto’s

 

Case voorbeelden

Hieronder vind u enkele voorbeelden om u te laten zien waar Kuborg in een thuis omgeving kan helpen.

Case 1

Loes (48) heeft een oud oom die onlangs overleden is. Hij laat een volgepropt huis achter en had geen kinderen en dus komt de ‘last’ op haar schouders. Zij heeft vanwege haar drukke baan geen tijd om het huis op te ruimen zodat het verkocht kan worden.

Case 2

Margreet (35) heeft 2 kleine kinderen, een man en een baan voor 4 dagen in de week. Manlief werkt ook 4 dagen in de week. Ze krijgen de beschikbare tijd voor gezin en huis niet goed ingedeeld waardoor ze het gevoel hebben constant achter de feiten aan te lopen. Naast alle huishoudelijke taken die gedaan moeten worden, willen ze ook graag genoeg aandacht aan de kinderen geven. Die balans is zoek.


 

Een wederom WEERGALOZE blije aardbei productie 2023