Werk

Hoe kunt u uw tijd zo effectief mogelijk gebruiken, zodat u toe komt aan zaken die er toe doen en zich niet gehaast voelt? Hoe kunt u uw spullen of informatie zo beheren dat u alles snel kunt vinden? Hebt u een sparringpartner nodig die eens met een frisse blik kijkt naar de processen binnen uw organisatie en met doelgerichte oplossingen komt? Herkenbaar? Wilt u overzicht hebben en vast houden? Dat kan!

Samen met u gaan we antwoorden op deze vragen vinden, waardoor de kwaliteit van uw werk en leven toeneemt. Kuborg geeft persoonlijke begeleiding, trainingen en advies op de werkplek.

 

Wanneer kunt u Kuborg inschakelen?

Werkdruk en stress
Indelen van werkzaamheden
Analyseren van informatiestromen
Overvolle agenda en inbox
Onhanteerbare archieven
Onoverzichtelijke magazijnen / voorraden

 

Concrete resultaten zijn;

meer rust en overzicht
meer tijd voor kerntaken
minder tijd kwijt aan zoeken
toegankelijke archieven / magazijnen
minder overwerk
betere samenwerking

 

Case voorbeelden

Hieronder vind u enkele voorbeelden om u te laten zien waar Kuborg in een professionele omgeving kan helpen.

Case 1

Maarten (45) heeft sinds 2008 een eigen bedrijf. Na een zwaar eerste jaar is de zaak goed gaan lopen. De orders stromen binnen en Maarten werkt zich een slag in de rondte. Zijn vrouw helpt hem met de administratie maar heeft ook nog haar eigen werk en 3 kleine kinderen. De zaken lopen goed, maar toch heeft Maarten het idee dat hij verzuipt.

Case 2

Chantal (33) is juf op een basisschool. Ze is nogal creatief en wil dan graag gebruik maken van de hobby-spullen. Naast de inkopen die gedaan worden door school, wordt  er ook van alles bewaard op deze school, zoals wc-rollen, sigarendoosjes, enz.  Echter er is totaal geen overzicht wat er is en waar het dan staat. De magazijnen puilen uit. Juf Chantal is heel veel tijd kwijt met het zoeken naar spullen. Het lijkt of niets een vaste plaats heeft.

Case 3

Robin (20) werkt 3 jaar bij Albert Heijn en heeft het prima naar zijn zin als teamleider  verkoopklaar . Er is een ding waar hij zich heel erg aan stoort en dat is de communicatie in de winkel. Er zit totaal geen structuur in en daardoor ontstaat er geregeld verwarring en onduidelijkheid. Het lijkt wel of alles in de wandelgangen besproken wordt. Het belemmerd zijn functioneren.