Profiel

Ik ben Annemieke van Dranen, de Professional Organizer achter Kuborg. Gestructureerd zijn, zit in mijn bloed. Ik heb graag alles in controle en ga planmatig te werk, ook privé. Gelukkig is het niet zo dat ik niet kan afwijken van mijn plan. Flexibel zijn staat dan ook hoog in mijn vaandel.

Na 25 jaar bij Albert Heijn gewerkt te hebben, ben ik op zoek gegaan naar een andere uitdaging.  Waar liggen mijn kwaliteiten en waar krijg ik energie van? Mijn kwaliteiten zijn analyseren, structureren en optimaliseren. Energie krijg ik van mensen helpen en organiseren. Als Professional Organizer kan ik deze kwaliteiten uitstekend inzetten. Vandaar dat ik begin 2012 Kuborg ben gestart.


Albert Heijn

Mijn logistieke opleiding (HBO voor Logistiek Management)  en mijn functies (van caissière tot assistent supermarktmanager) bij Albert Heijn zijn de basis van mijn ontwikkeling. Daarnaast heb ik in mei 2011 de cursus Professional Organizer gevolgd bij het NBPO.  Als assistent supermarktmanager ben ik werkzaam geweest in verschillende filialen. Ik was daar verantwoordelijk voor alle aspecten van het runnen van een winkel, zoals o.a. verkoop, personeel, administratie en communicatie.  Mijn hart lag toen en nu nog steeds bij het begeleiden van mensen.  Andere sterke punten van mij zijn: nauwkeurig, betrouwbaar, enthousiast, creatief en professioneel.

Docent

Naast mijn interesse voor persoonlijke begeleiding, sta ik ook graag voor groepen. Waarschijnlijk afkomstig van de tijd dat ik 1 jaar op de PABO heb gezeten en het propedeuse heb gehaald. Dit maakt ook dat ik daarnaast Professional  Organizer ook docent Sociale Hygiëne ben.

Persoonlijk

Nu is werken belangrijk in het leven maar het allerbelangrijkst is toch mijn gezin en de gezondheid. Samen s’avonds  ‘gezelligen’  op de bank en er op uit gaan, zijn mijn favoriete activiteiten. Zelf ben ik ook nog actief op de basisschool  van mijn kinderen als penningmeester van de ouderraad. Mijn hobby’s zijn tuinieren, kleding maken (vooral carnavalspakken) en fotograferen.

 

 

Een wederom WEERGALOZE blije aardbei productie 2023